PRIDRUŽITE SE

Koledž RIT Croatia

22. Dani karijera RIT Croatia sa 145 tvrtki iz 13 zemalja

Na 22. Danima karijera na američkom koledžu RIT Croatia, koji će se u Zagrebu i Dubrovniku održati od 22. do 25. ožujka u hibridnom obliku, sudjelovat će 145 tvrtki iz trinaest zemalja, a u središtu će biti izazovi postpandemijskog tržišta rada.

21.03.2022. 14:45

Studentima će se ponuditi 47 raznih aktivnosti, uz 261 prilika za stručnu praksu, a na manifestaciji će sudjelovati i 53 diplomanta RIT  (Rochester Institute of Technology) Croatia, koji ove godine obilježava četvrt stoljeća djelovanja u Hrvatskoj, priopćili su organizatori.

Cilj je omogućiti izravnu komunikaciju gospodarstvenika i studenata kako bi izgradili mrežu poslovnih kontakata, pronašli stručnu praksu, sezonski posao ili stalno zaposlenje.

Predsjednik i dekan RIT Croatia Don Hudspeth istaknuo je kako će manifestacija ugostiti predstavnike najuspješnijih domaćih i stranih kompanija.

„Stižu nam Microblink, Infobip, Peekator, Morgan Stanley, Valamar Riviera d.d., Maistra d.d., Addiko bank, Photomath i mnoge druge kompanije, ujedno i najpoželjniji poslodavci. Predstavit će se našim studentima, a studenti mogu osigurati vrijedne kontakte i nova znanja i iskustva”, rekao je Hudspeth.

Dodao je kako se 87 posto diplomanata generacije 2021. godine zaposlilo ili nastavilo s obrazovanjem.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.