PRIDRUŽITE SE

Ususret vikendu

Adrenalinski vikend na Cresu i Lošinju

Ideja organizatora Pokret odmora bila je povezati i prikazati ljepote oba otoka i njegovih skrivenih kutaka u stilu trail utrke.

03.11.2023. 08:25

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja najavljuje adrenalinski vikend Cres&Lošinj Trail Weekend - dvije utrke u dva dana na dva kvarnerska otoka, koji će se održati od subote do nedjelje, 4. i 5. studenog.     

Trail utrka koncipirana je od dvije zasebne etape s tri težinske kategorije; Purple (21,5km), Blue (14,7km) i Green kategorija (7,9km), a natjecatelji mogu sami izabrati u kojoj kategoriji žele nastupiti i slijedom toga izabrati jedan ili dva dana ovog jedinstvenog trail eventa. Tako je start prve etape 4. studenog upravo na Lošinju, a druga etapa dan nakon slijedi na Cresu, navode iz TZ.

Ukupno je prijavljeno 734 natjecatelja iz 11 različitih zemalja; Hrvatske, Slovenije, Italije, Belgije, Švedske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Francuske, Mađarske, Crne gore i Njemačke, a ideja organizatora, Pokret odmora, bila je povezati i prikazati ljepote oba otoka i njegovih skrivenih kutaka u stilu trail utrke. Ukupni pobjednik je onaj koji obje utrke u kategoriji PURPLE odradi za najkraće vrijeme.

Detaljnije: https://clt.remarkable.events/

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.