PRIDRUŽITE SE

Briga za zaposlenike

Adris na kraju godine nagrađuje zaposlenike, evo detalja

Zaposlenici Croatia osiguranja ove će godine dobiti božićnicu vrijednu 250 eura, Cromarisa 265,51 eura, Adris grupe i Abilije 332 eura, a turističkih tvrtki Maistra i HUP Zagreb u iznosu do 300 eura. 

12.12.2023. 10:33

Adris grupa i tvrtke u njezinom sastavu Maistra, HUP Zagreb, Croatia osiguranje, Cromaris i Abilia i ove će godine, u skladu s kolektivnim ugovorima i ostvarenim rezultatima, svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu i dar za djecu, u ukupnom iznosu od 3,2 milijuna eura.

Kako navode iz te grupe, zaposlenici Croatia osiguranja ove će godine dobiti božićnicu vrijednu 250 eura, Cromarisa 265,51 eura, Adris grupe i Abilije 332 eura, a turističkih tvrtki Maistra i HUP Zagreb u iznosu do 300 eura. 

Pritom će, kako ističu, zaposlenici koji su radili cijelu godinu dobiti puni iznos božićnice, a ostali ovisno o dužini rada tijekom godine. Pravo na isplatu ostvaruju i zaposlenici koji na dan 17. prosinca 2023. godine nisu u radnom odnosu, ali su tijekom sezone 2023. godine radili najmanje dva mjeseca, a posao će im biti ponuđen i u 2024. S obzirom na ostvarene rezultate Maistra će, nakon što je dio nagrade već isplaćen u ljetnim mjesecima, svojim zaposlenicima do kraja godine isplatiti i nagradu u iznosu do 500 eura, ovisno o dužini rada tijekom godine. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.