PRIDRUŽITE SE

priopćenje za medije

Ako ste vjerni korisnik poznatog trgovačkog lanca, možete uštedjeti na gorivu

S obzirom na to da visoka cijena goriva neugodno iznenađuje brojne vozače iz dana u dan, ovaj trgovački lanac je svojim vjernim kupcima odlučio olakšati situaciju te omogućava 18 lipa po litri jeftinije gorivo na benzinskim postajama Tifon.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
16.05.2022. 10:09

Ako volite popuste i akcije koje Kaufland nudi svakog tjedna u svojim trgovinama diljem Hrvatske, ovaj trgovački lanac oduševit će kupce pogodnostima za sve korisnike svojeg programa vjernosti Kaufland Card, stoji u priopćenju.

S obzirom na to da visoka cijena goriva neugodno iznenađuje brojne vozače iz dana u dan, Kaufland je svojim vjernim kupcima odlučio olakšati situaciju te uz korištenje Kaufland kartice omogućava 18 lipa po litri jeftinije gorivo na benzinskim postajama Tifon!

A evo i kako se uz partnerske pogodnosti koje Kaufland Card donosi svojim korisnicima može uštedjeti na prosječnom spremniku goriva (50 l):

  • EVO Eurosuper 95 - ušteda od 9 kuna
  • EVO Eurosuper 100 - ušteda od 9,15 kn
  • EVO Eurodisel - ušteda od 9 kn
  • EVO Eurodisel premium - ušteda od 9,15 kn.
  • Autoplin - ušteda od 9 kuna

Ovo je samo jedna u nizu pogodnosti za korisnike Kaufland kartice, a koja će sigurno razveseliti sve vlasnike limenih ljubimaca. Osim toga, pogodnosti uz Kaufland Card mogu se ostvariti i kod sljedećih partnera Kauflanda: Crno jaje: 15% popusta u kategoriji Tretmani ljepote te Tokić: 15% popusta na redovni asortiman osobnog auto programa u trgovinama Tokić d.o.o. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.