PRIDRUŽITE SE

Nova akvizicija

Aminess Hospitality grupa kupila boutique hotel u Crikvenici

Riječ je o trećem Aminessovom preuzimanju operativnog poslovanja hotela izvan vlastitog vlasničkog portfelja u posljednja dva mjeseca. Sva tri hotela nalaze se na crikveničko-vinodolskoj rivijeri.

05.03.2024. 11:43

Menadžement kompanija Aminess Hospitality Group kupila je boutique Hotel Bellevue u samom središtu Crikvenice, čime je ostvarila već teću akviziciju u posljednja dva mejseca, nakon što je preuzela operativno poslovanje Hotela Lišanj iz Novog Vinodolskog i Hotela Mediteran iz Crikvenice. 

Novoizgrađeni hotel Bellevue, za četiri zvjezdice, prostire se na osam katova i gostima na raspolaganje nudi 41 sobu, unutarnji bazen, wellness centar na najvišoj etaži, bar i restoran obogaćen već provjerenim Half 8 konceptom. Nakon Paga i Novigrada, ovo će biti treća inačica Half 8 koncepta restorana, kojim se promovira mediteranska atmosfera i kuhinja, a gostima omogućuje uživanje u lokalnim obrocima na otvorenoj terasi na samoj obali, navode iz Aminessa.

- Treće preuzimanje operativnog hotelskog poslovanja u periodu od dva mjeseca velik je motivator za nastavak našeg djelovanja na domaćem tržištu. Posebno nam je drago što smo ovog puta preuzeli boutique hotel u samom srcu Crikvenice koji savršeno nadopunjuje naš postojeći portfelj - izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.