PRIDRUŽITE SE

Prilika za posao

Aminess počeo sa zapošljavanjem za novu turističku sezonu

 - Želimo privući velik broj novih radnika, koji su spremni učiti i razvijati se u suradnji s profesionalcima iz turističkog sektora - kaže Mladen Radovanović.

23.02.2024. 11:33

Turistička kompanija Aminess Hotels&Resorts traži 1.200 sezonskih radnika za svoje hotele i ugostiteljske objekte za 2024. godinu u turističkim lokacijama u Istri, na Kvarneru, otoku Krku te u južnoj Dalmaciji.

Kako navode, razlog potrage za radnicima je otvaranje većine objekata i prije Uskrsa te novog camping resorta na otoku Pagu s 5 zvijezdica, a sukladno dobrim najavama za sezonu i podacima bookinga u objektima. Najavljuju da za edukaciju i razvoj zaposlenika kroz iduću godinu planiraju uložiti više od 200 tisuća eura. 

- Želimo privući velik broj novih radnika, koji su spremni učiti i razvijati se u suradnji s profesionalcima iz turističkog sektora. Svima njima u osiguravamo prijateljsku atmosferu i rad u jednoj od najbrže rastućih turističkih kompanija u Hrvatskoj - kaže Mladen Radovanović, voditelj zapošljavanja u Aminess Hotels & Resorts.

 Uz nematerijalne benefite, osigurani su i oni materijalni u obliku stimulativnih primanja, poput sezonske nagrade od lipnja do rujna u iznosu do 1.120 eura, jubilarne nagrade zaposlenicima, regresa, božićnice u iznosu do 600 eura, poklon bona za kupovinu u iznosu do 140 eura, dara djeci u iznosu 140 eura i dara za rođenje djeteta, navode iz Aminesa. 

 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.