PRIDRUŽITE SE

Širenje portfelja

Aminess preuzima operativno upravljanje hotelom u Novom Vinodolskom

Operativno upravljanje hotelima i turističkim objektima je smjer razvoja poslovanja Aminessa kojim želimo direktno unaprijediti turističku industriju u Hrvatskoj i regiji -  izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

14.12.2023. 11:30

Turistička kompanija Aminess Hotels&Resorts izvijestila je da u siječnju 2024. preuzima upravljanje operativnim poslovanjem Hotela Lišanj 4* iz Novog Vinodolskog, s 220 soba, koji će biti pozicioniran kao obiteljski hotel.

Usluga operativnog upravljanja hotelima, kampovima i resortima ponuda je kojom Aminess Hotels&Resorts svoje poslovanje dodatno širi izvan vlasničkog portfelja. Turističkim objektima odnosno njihovim vlasnicima koji ulaze u ovakav tip suradnje  osiguran je prilagođen upravljački pristup baziran na znanju i iskustvu građenom proteklih 56 godina poslovanja kompanije na domaćem tržištu,ističu iz te tvrtke. 

- Operativno upravljanje hotelima i turističkim objektima je smjer razvoja poslovanja Aminessa kojim želimo direktno unaprijediti turističku industriju u Hrvatskoj i regiji, a sve one hotele i turističke objekte koji odluče surađivati s nama dovesti do još višeg standarda kvalitete. Uz vođenje operativnog poslovanja, našim partnerima pružamo dodatnu prednost povezanosti s Aminess brendom, koji uspješno upravlja s 24 objekta u šest kompanija - izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.