PRIDRUŽITE SE

nagađanja

Apple uskoro lansira novi proizvod - spoj proširene i virtualne stvarnosti

Bloomberg Business nagađa o mogućnosti da bi novi Appleov proizvod mogao biti lansiran unutar sljedećih nekoliko mjeseci.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
20.05.2022. 13:06

Čelnici kompanije Apple predstavili su slušalice koje će kombinirati proširenu i virtualnu stvarnost nadzornom odboru, čime su ukazali na to da je razvoj uređaja uznapredovao, objavio je na Bloomberg Business na svom Instagram profilu.

Odbor kompanije, koji se sastoji od osam različitih direktora i izvršnog direktora Applea Tima Cooka, sastaje se najmanje četiri puta godišnje. Direktorima je na zadnjem sastanku demonstrirana verzija ovog uređaja, naveli su sudionici koji su zatražili da ih se ne navodi jer je sastanak bio privatan.

Apple je također u proteklih nekoliko tjedana ubrzao razvijanje rOS sustava, odnosno softvera za te slušalice, navode osobe upoznate s tim radom.

Razvijanje sustava i  prezentacija odboru mogli bi značiti da će proizvod biti lansiran unutar sljedećih nekoliko mjeseci.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.