PRIDRUŽITE SE

prodan palanački kiseljak

Atlantic Grupa prodala proizvodnu lokaciju u Srbiji

Atlantic Grupa na lokaciji primarno proizvodi i puni proizvode za brend Cockta te s tim aktivnostima nastavlja u uslužnom obliku.

Piše: Hina/a.t.
28.06.2022. 14:42

Atlantic Grupa potpisala je s kompanijom Vik Pro Univerzal kupoprodajni ugovor za prodaju Palanačkog kiseljaka u Smederevskoj Palanci u Srbiji, izvijestio je Atlantic u utorak, ne navodeći pojedinosti kupoprodaje.

Prodana je cjelokupna proizvodna lokacija sa svom imovinom, uključujući i tradicionalni brend mineralne vode na tržištu Srbije - Karađorđe, a novi vlasnik preuzima i zaposlenike u Palanačkom kiseljaku.

Atlantic Grupa na lokaciji primarno proizvodi i puni proizvode za brend Cockta te s tim aktivnostima nastavlja u uslužnom obliku, kaže se u priopćenju.

Dodaje se da kupac, kompanija Vik Pro Univerzal sa sjedištem u Beogradu, ima dugogodišnje iskustvo u segmentu voda i bezalkoholnih pića, dosad primarno na području trgovine.

"Prodaja ove proizvodne lokacije dio je procesa dezinvestiranja manjih i non-core djelatnosti u skladu s Atlanticovom korporativnom strategijom", kažu u Atlanticu.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.