PRIDRUŽITE SE

Ulaganje u zaposlenike

Bipa najavila podizanje plaća zaposlenika i u 2024.

- Svjesni smo da je zadovoljan zaposlenik srž uspjeha svake tvrtke, stoga Bipa čini sve kako bi zaposlenicima omogućila poticajnu sredinu za rad, u kojoj svatko ima jednake mogućnosti za profesionalni rast i razvoj – rekla je Tina Jurjević.

22.12.2023. 10:06

Drogerijski lanac Bipa Hrvatska najavilo je u idućoj godini ulaganje 1,3 milijuna eura u rast plaća zaposlenika, nakon što je plaće podigao svojim zaposlenicima i početkom prosinca.

Uz zaposlenike u prodaji, kompanija ulaže u korekcije plaća na određenim pozicijama u centrali, ističu iz te tvrtke, a najavljuju i isplatu 400 eura božićnice.

- Svjesni smo da je zadovoljan zaposlenik srž uspjeha svake tvrtke, stoga Bipa čini sve kako bi zaposlenicima omogućila poticajnu sredinu za rad, u kojoj svatko ima jednake mogućnosti za profesionalni rast i razvoj – rekla je Tina Jurjević, izvršna direktorica Bipe Hrvatska, koji je kao dio međunarodne grupe REWE pristuan u Hrvatskoj od 2007. godine

Ta tvrtka trenutno zapošljava više od 950 zaposlenika, u 140 poslovnica diljem Hrvatske.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.