PRIDRUŽITE SE

Bernie Ecclestone

Bivši šef Formule 1: Primio bih metak za Putina

Ecclestone za Putin navodi kako je učinio ono za što je mislio da je prava stvar za Rusiju, a za Zelenskiog da bi možda želio nastaviti karijeru komičara.

Piše: Andrea Tomurad
30.06.2022. 12:29

Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone u razgovoru za emisiju 'Good Morning Britain' iznio je nekoliko izjava vezanih uz Vladimira Putina i rat u Rusiji.

Na pitanje novinarke smatra li Putina i dalje prijateljem, Ecclestone je rekao da bi 'i dalje primio metak' za Vladimira Putina. Osvrnuvši se na rusku invaziju na Ukrajinu, Ecclestone je naveo da je Putin učinio ono za što je mislio da je prava stvar za Rusiju te da je sličan mnogim biznismenima, koji s vremena na vrijeme pogriješe.

Komentirao je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog. "Ako sam dobro razumio, on (Zelenskij) je bio komičar i mislim da bi on želio nastaviti s tom profesijom. Da je razmišljao o nekim stvarima mogao se više potruditi i razgovarati s Putinom koji je razumna osoba i sigurno bi ga saslušao", izjavio je Ecclestone.

Novinar emisije podsjetio je da su Putinove odluke i djela dovele do rata i smrti tisuće Ukrajinaca i mnogih Rusa, te da se to zasigurno ne može ničime opravdati.

Ecclestone smatra da gubici civila 'nisu bili namjerni', usporedivši to s Amerikancima koji dolaze ratovati u tuđe zemlje.

Izjavio je da apsolutno smatra kako je Zelenskij mogao učiniti više da bi spriječio rat, da invazija nije morala završiti ratom te da je Ukrajina htjela, da bi se izvukla iz te situacije.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.