PRIDRUŽITE SE

EY Poduzetnik godine

Bomark Pak iz Ludbrega dobitnici nagrade EY Poduzetnik godine

Ovogodišnji EY Poduzetnik godine, Bomark Pak d.o.o. dio je Bomark Grupe koja se bavi proizvodnjom i prodajom ambalažnih proizvoda te je ujedno treći najveći europski i jedini hrvatski proizvođač stretch folija.

18.03.2022. 09:46

Miljenko Borščak i Stiven Toš, vlasnici kompanije Bomark Pak iz Ludbrega, dobitnici su prestižne nagrade EY Poduzetnik godine na sedmom hrvatskom  izdanju ovog prestižnog izbora, prenosi poduzetnik.biz, piše eVaraždin.hr.

Bomark Pak je izabran između pet finalista u snažnoj konkurenciji 44 kandidata iz 28 kompanija, a kao pobjednik sedmog nacionalnog izdanja predstavljat će Hrvatsku na svjetskoj završnici u Monacu. 

Bomark Pak osnovan je 1992. kao mala obiteljska distributerska kompanija, a danas je respektabilni proizvođač i distributer koji posluje na području čitave Europe te broji preko 300 zaposlenih u proizvodnom pogonu u Ludbregu te uredima u Varaždinu, Sarajevu, Ljubljani i Beogradu.

- Ovom prilikom želimo čestitati svim nominiranima na hrabrosti što su svoje ideje pretvorili u uspješne poduzetničke priče. Trenutno smo među tri najbolja distributera ambalažnih proizvoda u Europi, a potaknuti ovom nagradom vjerujemo da ćemo postati prvi. Vjera u sebe, vjera u ljude oko sebe i u zaposlenike te ljubav prema onome što radimo, naše su vrijednosti i put prema uspjehu, naglasili su u svom pobjedničkom govoru Miljenko Borščak i Stiven Toš iz Bomark Paka.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.