PRIDRUŽITE SE

ey poduzetnik

Bomark predstavljao Hrvatsku na dodjeli nagrada za titulu EY Svjetskog poduzetnika godine

Miljenko Borščak i Stiven Toš predstavljali su hrvatsko poduzetništvo u konkurenciji od 50 poduzetnika iz 41 zemlje.

Piše: Menadžer.hr
10.06.2022. 13:46

Miljenko Borščak i Stiven Toš, vlasnici kompanije Bomark Pak iz Ludbrega, predstavljali su hrvatsko poduzetništvo na ovogodišnjoj dodjeli nagrada za prestižnu titulu EY Svjetskog poduzetnika godine u Monacu u konkurenciji od 50 poduzetnika iz 41 zemlje.

Iz Bomarka su na Facebook profilu tvrtke objavili da im je bila čast predstavljati Hrvatsku na dodjeli te uputili čestitke pobjednicima.

"Bila nam je iznimna čast i nezaboravno iskustvo predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjoj dodjeli nagrada za EY Svjetskog poduzetnika godine. Zahvaljujemo se svim našim zaposlenicima koji su svojom predanošću osigurali put prema budućnosti te svim našim partnerima, klijentima i prijateljima bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Velike čestitke pobjednicima, Aleph grupi i njihovom CEO-u Gastonu Taratuti. I na kraju, zahvaljujemo se organizatorima EY Global i EY Hrvatska, na predivnim događajima koji uistinu šire poduzetnički duh i napredak", navedeno je u objavi.

Tvrtka Bomark Pak predstavljala je Hrvatsku na svjetskoj završnici nakon pobjede na sedmom nacionalnom izdanju prošle godine kada su dobili nagradu EY Poduzetnik godine u konkurenciji od 44 kandidata iz 28 kompanija.

Bomark grupa najveći je hrvatski distributer i proizvođač ambalažnih proizvoda te jedan od lidera u proizvodnji stretch folije u jugoistočnoj Europi. Bomark Pak osnovan je 1992. kao mala obiteljska distributerska kompanija, a danas je respektabilni proizvođač i distributer koji posluje na području čitave Europe te broji preko 300 zaposlenih u proizvodnom pogonu u Ludbregu te uredima u Varaždinu, Sarajevu, Ljubljani i Beogradu.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.