PRIDRUŽITE SE

collagen nutriage

Brend Forever Young donosi novitet na hrvatsko tržište

Dodatak prehrani osmišljen je i proizveden u Hrvatskoj, cijeli proces trajao je godinu dana, a na njemu je radio tim stručnjaka u suradnji s nutricionisticom Ivom Tokić Sedlar s Oxford Brookes University.

Piše: Menadžer.hr
05.07.2022. 09:49

Jedan od noviteta na hrvatskom tržištu jest Collagen Nutriage, brenda Forever Young. Ovaj inovativni, znanstveno formulirani i funkcionalni dodatak prehrani sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i prirodne antioksidanse, objavljuju za medije.

Collagen Nutriage dodatak je prehrani osmišljen i proizveden u Hrvatskoj, a cijeli proces trajao je godinu dana. Svi sastojci, doze i svaka etapa proizvodnje znanstveno su potkrijepljeni, piše u objavi za medije, a na kolagenu brenda Forever Young radio je tim stručnjaka u suradnji s nutricionisticom Ivom Tokić Sedlar s Oxford Brookes University.

Proizvod dolazi u tekućoj formi zato što je, prema navodima proizvođača, dokazano kako tijelo bolje apsorbira kolagen u tekućem obliku. Sadrži 10 000 mg Naticol® hidroliziranog ribljeg kolagena, 500 mg vitamina C, 1500 mg MSM-a i antioksidanse: kurkumu, ekstrakt kore šipka i astaksantin. Sadrži i vitamine A, D i E kao i B kompleks.

Ima također visoku UV zaštitu širokog spektra (UVA + UVB).  Formula djeluje na zdravlje kože, kose, noktiju, ali i cijeloga tijela, navode u objavi.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.