PRIDRUŽITE SE

Potpore poduzetnicima

Brodsko-posavska županija dodjelila 174 potpora male vrijednosti

Maksimalni iznos potpore je 6.640 eura za ulaganje u prerađivačku industriju, odnosno 3.320 eura za ulaganje u uslužnu djelatnost.

25.10.2023. 08:58

Ugovori za dodjelu 174 potpora male vrijednosti za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja poduzetnika Brodsko-posavske županije u ovoj godini, vrijedni ukupno 442 tisuće eura, potpisani su s korisnicima, izvijestili su iz te županije.

Novac za potpore osiguran je u županijskom proračunu, a potpore su se dodjeljivale putem javnog poziva mikro, malim i srednjim tvrtkama i obrtima za kupnju alata, strojeva i opreme, dijelova postrojenja i opreme kojom se proširuju kapaciteti, kupnju mjernih i kontrolnih uređaja i instrumenata te nužne informatičke opreme i licenciranih računalnih programa, troškove opremanja poslovnog prostora   implementacije, audita (provjere) i održavanja sustava upravljanja kvalitetom, troškove certifikacije proizvoda,  troškove stručnog osposobljavanja i dr.

Intenzitet potpore doseže maksimalno 50 posto prihvatljivih troškova, s tim da najviši iznos pojedinačne potpore iznosi 6.640 eura za korisnike čija je osnovna/pretežita djelatnost i izvršeno ulaganje u  prerađivačku industriju, odnosno do maksimalno 50 posto prihvatljivih troškova, uz najvišu potporu od 3.320 eura za korisnike potpore čija je djelatnost uslužna. Ugovore su korisnici sa županjom pitpisali u nazočnosti župana Danijela Marušića, zaključuju iz Županije.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.