PRIDRUŽITE SE

Prilika za posao

Želite li raditi u Bugatti Rimcu, evo dobre prilike

Zaposlenicima se nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, privatno zdravstveno osiguranje, naknadu za prijevoz, minimalno 25 dana godišnjeg odmora, zonu za opuštanje na poslu, svježe voće i zdrave grickalice te popuste za kupovinu, putovanja i zabavu.

18.10.2023. 12:49

Bugatti Rimac, kompanija unutar Rimac Grupe fokusirana na dizajn, razvoj i proizvodnju hiperautomobila, planira zaposliti više od 50 novih zaposlenika u sljedećih šest mjeseci i to u odjelu lakirnice u novom Rimac Kampusu u okolici Zagreba, najavili su danas iz te kompanije.

Novi djelatnici pridružit će se postojećem timu od 26 stručnjaka te će nakon obuke sudjelovat u izradi sadašnjih i budućih Rimac i Bugatti modela.  A s obzirom na to da je riječ o izuzetno deficitarnom zanimanju, Bugatti Rimac pokreće Painting Academy kako bi zainteresirane kandidate obučio za rad u lakirnici hiperautomobila, koja je posebna i po materijalu iz kojih se automobili uglavnom izrađuju - ugljična vlakna. 

Bugatti Rimac potencijalnim zaposlenicima nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, privatno zdravstveno osiguranje, naknadu za prijevoz, minimalno 25 dana godišnjeg odmora, zonu za opuštanje na poslu, svježe voće i zdrave grickalice te popuste za kupovinu, putovanja i zabavu. Kako ističu, radni tjedan je standardni petodnevni. Svi zaposlenici također imaju priliku za razvoj i napredovanje u karijeri, što znači da vježbenik u odjelu lakiranja može uz dovoljno rada i truda napredovati nekoliko razina, sve do pozicije koordinatora odjela. 

Pojačan tim će iduće godine započeti s radom na Rimac Kampusu u suvremeno opremljenoj lakirnici na više od 2.000 četvornih metara, u kojoj će se lakirati dijelovi karoserije i interijera hiperautomobila, također proizvedenih unutar Rimac Kampusa, ističu iz kompanije. 

Više detalja na linkovima:

https://www.rimac-group.com/careers/position/tehnicar-lakiranja-priprema-lakiranje-poliranje-junior-mid-senior-m-z/

https://www.rimac-group.com/careers/position/vjezbenik-za-tehnicara-lakiranja-priprema-lakiranje-poliranje-m-z/
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.