PRIDRUŽITE SE

Infrastrukturna ulaganja

Foto - Zahuktali radovi na trećoj etapi brze ceste od Virovitice prema Špišić Bukovici

Radovi su započeli krajem travnja, pri čemu je rok za izgradnju čvora Virovitica je 18 mjeseci, a dionice do Špišić Bukovice 24 mjeseca.

13.10.2023. 11:17

Na izlazu iz Virovitice prema Koriji te u Špišić Bukovici zahuktali su radovi na trećoj etapi brze ceste od Virovitice prema Špišić Bukovici, koja se nastavlja dalje prema Bjelovaru i Zagrebu, izvijestili su iz Grada Virovitice.

Radovi se obavljaju u dva dijela - prvi dio je gradnja čvorišta Virovitica, koji će se nalaziti kod nadvožnjaka na izlazu iz grada prema prigradskom naselju Korija, posao obavlja tvrtka Osijek-Koteks a ugovor za taj dio je vrijedan 9,9 milijuna eura bez PDV-a.

Drugi dio je dionica duga 5,6 kilometara od Virovitice do Špišić Bukovice, posao izgradnje povjeren je tvrtkama Colas Hrvatska i Geotehnika, a ugovor za taj dio je vrijedan 18,9 milijuna eura bez PDV-a. 

Radovi su započeli krajem travnja, pri čemu je rok za izgradnju čvora Virovitica 18 mjeseci, a dionice do Špišić Bukovice 24 mjeseca, navode iz Grada Virovitice.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.