PRIDRUŽITE SE

uspjeh i promjene

Colas ima novog predsjednika NO i od ove godine predvodi sektor u županiji

Ostvarenim poslovnim rezultatom Colas je od ove godine vodeća tvrtka u građevinskom sektoru Varaždinske županije s drugom tradicijom, koju, prema ostvarenom prihodu 2021., slijede: HIS d.o.o., Zagorje-Tehnobeton d.d., GK Grupa d.o.o. i PZC d.d.

Piše: Alen Matušin
01.05.2022. 08:30

Novi predsjednik nadzornog odbora Colas Hrvatska d.d. iz Varaždina od ovog tjedna je ponovno Thierry Didier Le Roch. 

Ovaj Austrijanac iz Beča funkciju je već obnašao, i to u razdoblju od osam godina, od prosinca 2012. do veljače 2020., a na poziciji je zamijenio Pierrea Goergesa Mayorala, državljanina Mauricijusa koji je funkciju obnašao od travnja prošle godine.

Colas je prošle godine ostvario ukupan prihod od 257,8 milijuna kuna, što je povećanje od 16 posto, te je povećao i broj zaposlenih za više od 5 posto, na sadašnjih oko 280 zaposlenika.

Ovim poslovnim rezultatom Colas  je od ove godine ujedno i vodeća tvrtka u građevinskom sektoru Varaždinske županije s drugom tradicijom, koju, prema ostvarenom prihodu 2021., slijede: HIS d.o.o., Zagorje-Tehnobeton d.d., GK Grupa d.o.o. i PZC d.d. 

Nekadašnja Cesta Varaždin, utemeljena 1962., od 2007. godine, kao što je poznato, posluje kao dio velike svjetske grupacije Colas SA koja posluje u 50 zemalja na pet kontinenata.

Na čelu Colasa posljednje jedno cijelo desetljeće je Siniša Košćak, predsjednik uprave, a jedan od posljednjih projekata koji su preuzeli je projektiranje proizvodnog pogona i poslovne zgrade  EJOT Spojne Tehnike u Novoj Gradišci.

- Drago nam je da nas je EJOT odabrao za projektiranje proizvodnog pogona i poslovne zgrade u Industrijskom parku Nova Gradiška. Na zemljištu od 78.000 m2 planiraju više proizvodnih pogona za svoj asortiman. U prvoj fazi gradit će se poslovna zgrada i tvornica za PVC profile za fasadne sustave - izjavio je nedavno Košćak.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.