PRIDRUŽITE SE

Poduzetnička infrastruktura

U novom poduzetničkom centru u Puli mjesta ima za 100-tinjak poduzetnika

 Sada slijedi probni rad Coworking Pule te će uskoro na njegovoj službenoj web stranici biti objavljeni svi paketi pogodnosti za buduće korisnike, kao i cjenici te načini prijave za korištenje prostora.

12.10.2023. 11:32

Novi poduzetnički centar Coworking Pula, površine 1.500 četvornih metara svečano je otvoren ovoga tjedna za poduzetnike, slobodne profesionalce i one koji mogu doprinijeti razvoju poduzetničke scene u urbanom području Pula i Istarskoj županiji, priopćenoj je iz grada Pule.

Simboličku igru svjetla na otvaranju pokrenuli su putem digitalnog medija  Boris Sabatti, direktor Istarske razvojne agencije koja je predstavnik nositelja ovog EU projekta vrijednog više od 3,6 milijuna eura, Filip Zoričić, gradonačelnik Grada Pule, partnera na projektu, Boris Miletić, župan Istarske županije, Dragan Jelić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje te završno Šime Erlić, ministar pri Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, dodaje se u priopćenju.

Centar će moći primiti oko 100-njak poduzetnika. Sada slijedi probni rad te će uskoro na njegovoj službenoj web stranici biti objavljeni svi paketi pogodnosti za buduće korisnike, kao i cjenici te načini prijave za korištenje prostora u centru.

Od ukupne vrijednosti projekta, 2,44 milijuna eura bespovratno sufinancira EU iz Europskog fonda za regionalni razvoj, 893 tisuće eura Grad Pula te 305 tisuća eua Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije putem Fonda za sufinanciranje sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini, navodi se u priopćenju.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.