PRIDRUŽITE SE

zračna luka split

Croatia Airlines Split povezala s pet novih europskih odredišta

Prigodna svečanost u petak u Zračnoj luci Split, kojom je obilježeno ovogodišnje širenje mreže odredišta Croatia Airlinesa iz Splita, održana je nakon slijetanja zrakoplova na prvom sezonskom letu Stockholm - Split.

Piše: Hina
11.06.2022. 09:20

Nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines će tijekom ovogodišnjeg ljetnog reda letenja izravno povezivati Split s pet novih europskih odredišta - Stockholmom, Bukureštom, Dublinom, Milanom i Amsterdamom.

Prigodna svečanost u petak u Zračnoj luci Split, kojom je obilježeno ovogodišnje širenje mreže odredišta Croatia Airlinesa iz Splita, održana je nakon slijetanja zrakoplova na prvom sezonskom letu Stockholm - Split, a na toj liniji su od danas na raspolaganju dva leta na tjedan, petkom i nedjeljom. Danas su poletjeli i prvi putnici na novoj sezonskoj liniji Split - Bukurešt, na kojoj će se prometovati srijedom i petkom. Od nedjelje, 12. lipnja, CA pak počinje izravno povezivati Split s još dva velika europska grada - Dublinom i Milanom - pri čemu će se između Splita i Dublina letjeti utorkom, četvrtkom i nedjeljom, a Splita i Milana četvrtkom i nedjeljom. Peta nova ovosezonska linija iz Splita uvodi se 14. lipnja, kada će se obaviti prvi let Split - Amsterdam, a letovi na toj liniji planirani su utorkom, priopćili su iz Croatia Airlinesa.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.