PRIDRUŽITE SE

Croatia osiguranje u Rijeci otvorilo novu polikliniku

"Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj, a vrijednost ulaganja u ovoj i sljedećoj godini iznosi 60 milijuna kuna."

Piše: Hina
08.04.2022. 15:45

Croatia osiguranje izvijestilo je u petak da je otvorilo je u Rijeci novu polikliniku, opremljenu najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje, čime nastavlja s ulaganjima koja bi ove i iduće godine trebala dosegnuti 60 milijuna kuna. 

"Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj, a vrijednost ulaganja u ovoj i sljedećoj godini iznosi 60 milijuna kuna. Kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga ove godine, uz otvorenje u Rijeci, imamo u planu otvaranje još dvije poliklinike", rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Nakon Zagreba, Splita, Pule i Koprivnice, poliklinika u Rijeci peta je Croatia Poliklinika u Hrvatskoj. u kojoj će stanovnici s riječkog područja moći će obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede, sistematski pregled, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, medicinsku i fizikalnu rehabilitaciju, te različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona. 

Širenjem svojih Poliklinika, koje će se nastaviti i iduće godine, Croatia osiguranje omogućit će dostupnost privatnih zdravstvenih usluga u svim dijelovima Hrvatske.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.