PRIDRUŽITE SE

Karijere

Na Danu karijera PMF-a očekuje se 30-ak poslodavaca 

 Cilj WISe-a i ove je godine, u organizaciji studenata, Karijernog centra i djelatnika PMF-a, informirati i upoznati studente svih odsjeka PMF-a s tržištem rada te približiti studentima svih godina mogućnost zapošljavanja tijekom i nakon studija.

23.10.2023. 10:38

Na petom po redu Danu karijera PMF-a WISe – WorkIn' Science, koji će se održati u srijedu, 25. listopada, očekuje se tridesetak poslodavaca, među kojima Pliva, Ina, Infobip, IN2 grupa, Ericsson, Raiffeisenbank Hrvatska, PBZ, ZABA i brojni drugi, koji će imati izložbeni prostor na kojem će predstaviti čime se bave kao i poslove koje nude stručnjacima PMF-ovskih struka.

 Cilj WISe-a i ove je godine, u organizaciji studenata, Karijernog centra i djelatnika PMF-a, informirati i upoznati studente svih odsjeka PMF-a s tržištem rada te približiti studentima svih godina mogućnost zapošljavanja tijekom i nakon studija. Osim studentima, WISe pruža i poslodavcima priliku za izravan kontakt i komunikaciju s budućim kandidatima za posao, kao i za stvaranje novih, i širenje postojećih, modela suradnje sa studentima putem stručnih praksi.

Dan karijera održat će se od 10 do 17 sati ispred zgrade PMF-a u Zagrebu, na Horvatovcu, 102a. Više o WISe-u na sljedećem linku: https://wise.pmf.unizg.hr/


 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.