PRIDRUŽITE SE

Deceuninck otvorio novu tvornicu u Donjoj Bistri

-Iz ovog ćemo pogona, u kojem možemo godišnje laminirati više od 8 milijuna metara PVC profila, opskrbljivati naše kupce na tržištu Italije, zemalja regije, ali i na drugim tržištima koje planiramo otvarati - istaknuo je Josip Klasić, direktor Deceunincka za regiju. 

31.10.2023. 10:51

Deceuninck Hrvatska ovih je dana obilježio otvorenje svog novog poslovno-proizvodnog pogona u Donjoj Bistri, ujedno najveće tvornice za laminaciju PVC profila u ovom dijelu Europe, koji je izgrađen u započeo je s proizvodnjom prije manje od godine dana.

Novi pogon prostire se na 17 tisuća četvornih metara površine, izvijestili su iz te kompanije. 

“Iz ovog ćemo pogona, u kojem možemo godišnje laminirati više od 8 milijuna metara PVC profila, opskrbljivati naše kupce na tržištu Italije, zemalja regije, ali i na drugim tržištima koje planiramo otvarati. Preseljenje u nove pogone omogućit će nam veću efikasnost, bolju logistiku te našim partnerima bolju i bržu isporuku”, istaknuo je Josip Klasić, direktor Deceunincka za regiju. 

Deceuninck Hrvatska, koji je u sastavu belgijske istoimene grupacije, od 2015. godine kada je imao 8 zaposlenih, narastao je do danas na tvrtku s gotovo 180 zaposlenih. Pogon u Donjoj Bistri danas je jedna od najvećih i najmodernijih tvornica za laminaciju PVC profila u Europi te je certificirana prema svim standardima kvalitete, ističu iz te kompanije,  navodi se u priopćenju.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.