PRIDRUŽITE SE

Zlatna kuna

Dodijeljene Zlatne kune najboljim tvrtkama u Koprivničko-križevačkoj županiji

Najboljim tvrtkama s područja Koprivničko-križevačke županije - Sonitusu, S. C. metalnim konstrukcijama i Podravki, u ponedjeljak su na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Koprivnica uručene nagrade 'Zlatna kuna' za postignute uspjehe u 2021. godini.

Piše: Hina
27.09.2022. 08:29

Tvrtka za proizvodnju ploča, listova, cijevi i profila od plastike 'Sonitus', sa sjedištem u Starigradu nedaleko od Koprivnice, uručena je Zlatna kuna u kategoriji malih gospodarskih subjekata, dok je 'S. C. metalne konstrukcije' proglašena najboljom tvrtkom u kategoriji srednjih, a Podravka velikih gospodarskihg subjekta na području te županije.

Predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić u ime svih nagrađenih zahvalila je članovima povjerenstva koje je odabralo ovogodišnje laureate, podsjetivši kako Podravka izvozi u više od 70 zemalja te kako je nedavno u Tvornici koktel peciva puštena u rad nova proizvodna linija vrijedna 30 milijuna kuna i obnovljena upravna zgrada tvrtke, u što je uloženo više od 100 milijuna kuna.

"Također, kontinuirano radimo i na povećanju materijalnih prava zaposlenika, jer dva puta smo već dizali plaće i nastavit ćemo sa stvaranjem još boljih uvjeta rada", istaknula je.

Koprivničko-križevački župan Darko Koren kazao je kako se unatoč krizi u cijelom gospodarstvu ta županija može pohvaliti kako je na njezinu području prošle godine poslovalo više od 2.000 trgovačkih društava, koja su zapošljavala 18.229 djelatnika, što je dva posto više nego 2020. godine.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić istaknuo je da se unatoč pandemiji i raznim teškoćama tamošnje gospodarstvo i dalje može pohvaliti brojnim investicijama te visokom efikasnošću.

Dobitnici županijskih Zlatnih kuna automatski ulaze i u konkurenciju za Zlatnu kunu na nacionalnoj razini.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.