PRIDRUŽITE SE

Tržište Bliskog istoka

Foto - DOK-ING predstavio svoj portfelj robotskih sustava u Saudijskoj Arabiji

Među svim tržištima na koja izvozi, za DOK-ING je Saudijska Arabija jedno od ključnih tržišta, a izvoze u više od 40 zemalja svijeta.

08.02.2024. 11:27

Inženjerska tvrtka DOK-ING predstavila se sa svojim portfeljom robotskih sustava koji nude rješenja i zaštitu na prijetnje kao što su terorizam, razminiranje i nuklearne, kemijske, biološke i radiološke prijetnje na World Defense Show 2024, održanom u Rijadu od 4. do 8. veljače 2024, na kojem je prepoznata kao stručnjak za besposadne sustave (UGV), izvijestili su danas iz DOK-ING-a.

Sajam u Rijadu okuplja proizvođače vojne opreme i opreme s dvojnom namjenom, povezujući tvrtke orijentirane na poslovne i izvozne prilike u Saudijskoj Arabiji, rekao je Subeije Kalo, predstavnik DOK-ING-a za Zaljevsko vijeće za suradnju koje okuplja šest zemalja Bliskog istoka: Bahrein, Kuvajt, Oman, Katar, Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate.

- Među svim tržištima na koja izvozimo, za nas je Saudijska Arabija jedno od ključnih tržišta, a izvozimo u više od 40 zemalja svijeta. Također, iznimno smo ponosni što je saudijska kraljevska mornarica izložila naš robotski sustav MV-4 na ovom sajmu. Izlagači su predstavili inovativne tehnologije u obrambenom sektoru s DOK-ING-ovim robotskim sustavima u središtu pozornosti budući da je ovo era kada obrambeni sektor ima povećanu potražnju za besposadnim sustavima - istaknuo je Kalo.

Drugo izdanje tog sajma organiziralo je Glavno tijelo za vojnu industriju, na njemu je sudjelovalo više od 773 izlagača iz 75 zemalja, uključujući državna tijela i vodeće tvrtke iz obrambene industrije, a otvorio ga je saudijski princ Khalid bin Salman bin Abdulaziz.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.