PRIDRUŽITE SE

Arena Hospitality Group

Dovršena obnova Grand Hotela Brioni, u četvrtak svečano otvorenje

Arena Hospitality Group je u obnovu Grand Briona uložio 34 milijuna eura, a Studio 92 iz Labina i zagrebački Kamgrad su arhitektonsko rješenje i radove dovršili na vrijeme za turističku sezonu.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
04.05.2022. 11:19

Svečano otvorenje obnovljenog Grand Hotela Brioni na Verudeli održat će se u četvrtak 5. svibnja na Dan grada Pule, a tada se očekuje i dolazak prvih turista koji će se smjestiti u tom hotelu, piše Glas Istre.

Nekadašnji jedini pulski hotel A-kategorije sada dobiva četiri zvjezdice i donosi gostima, ali i Puljanima, vrhunske gastronomsko-ugostiteljske usluge, ali i usluge zdravlja i ljepote te prostorije za poslovne susrete.

Carstvo je to hedonizma na tri etaže plus tri etaže smještajnih kapaciteta. Arena Hospitality Group je u obnovu Grand Briona uložio 34 milijuna eura, a hotel se prostire na površini od 21.000 četvornih metara.

Projekt obnove, arhitektonsko rješenje i dizajn interijera potpisuje Studio 92 iz Labina, a glavni izvođač radova je zagrebački Kamgrad.

Brioni su izgrađeni početkom 1970-ih i bio je to jedan od najpopularnijih hotela u bivšoj Jugoslaviji u kojem su boravile mnoge poznate ličnosti iz tog vremena, političari, umjetnici, glumci, piše Glas Istre.

Investitor Arena Hospitality svoje poslovanje zadnjih godina širi na središnju i istočnu Europu, okrećući se i tzv. gradskom cjelogodišnjem turizmu. Imaju hotele u Berlinu, Kölnu, Nürnbergu i Budimpešti, a zadnja im je akvizicija bilo nedavno preuzimanje hotela 88 Rooms u Beogradu za 45 milijuna kuna. Najavili su i otvaranje luksuznog hotela u središtu Zagreba, u Amruševoj ulici. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.