PRIDRUŽITE SE

Prilika

Država daje u zakup 33 poslovna prostora, evo što se nudi

 U Zagrebu se u zakup daje 20 poslovnih prostora, dok se preostali mogu zakupiti u Iloku, Osijeku, Karlovcu, Matuljima, Rijeci, Puli, Cresu, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

26.02.2024. 09:05

Tvrtka Državne nekretnine daje u 10-godišnji zakup 33 poslovna prostora u 11 gradova, od Iloka do Dubrovnika, a  rok za predaju ponuda je do podneva 22. ožujka.

 U Zagrebu se u zakup daje 20 poslovnih prostora, dok se preostali mogu zakupiti u Iloku, Osijeku, Karlovcu, Matuljima, Rijeci, Puli, Cresu, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku. Kako ističu iz te tvrtke, lokacijom su posebno zanimljiva dva poslovna prostora ponuđena u srcu Zagreba i Dubrovnika.

U pješačkoj zoni zagrebačke Gajeve ulice u zakup se daje poslovni prostor površine 44 četvorna metra, a početna mu je zakupnina po četvornom metru 25,70 eura odnosno 1.136,45 eura mjesečno. Početna zakupnina na jugu zemlje, u dubrovačkoj ulici Od Puča 20 paralelnoj sa Stradunom, za površinom manji poslovni prostor od 10-ak četvornih metara, iznosi 800 eura ili 75,76 eura po četvornom metru. U Zagrebu su među poslovnim prostorima od nulte do treće gradske zone ponuđene i dvije garaže te 5 garažnih mjesta. 

 Pregledi poslovnih prostora i garaža započinju od 11. ožujka 2024. prema terminima objavljenima u javnom pozivu i traju do 15. ožujka 2024. Ponude se dostavljaju na adresu Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb, osobno ili poštom, a javno će se otvarati 22. ožujka 2024. u 13,30 sati.  Više na poveznici.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.