PRIDRUŽITE SE

Traže se najviše ponude

Država daje u zakup 11 poslovnih prostora

Natječaj je otvoren do 30. listopada u 12 sati, a ugovor o zakupu poslovnih prostora sklopit će se na rok od 10 godina, s ponuditeljem koji ponudi najviši iznos zakupnine, uz ispunjenje uvjeta natječja.

30.10.2023. 11:09

Tvrtka Državne nekretnine objavila je danas natječaj za zakup poslovnih prostora, putem kojeg nudi u zakup 11 nekretnina u Zagrebu, Rijeci i Splitu, a ugovor će se sklopiti s onim tko pnudi najvišu zakupninu.

Najveća početna mjesečna neto zakupnina istaknuta je za dva poslovna prostora u Splitu i to u prizemlju zgrade na Obali Hrvatskog preporoda 10, površine 125 četvornih metra, u visini od 4.270 eura i površine 102 četvorna metra, u visini od 3.580 eura.

Natječaj je otvoren do 30. listopada u 12 sati, a ugovor o zakupu poslovnih prostora sklopit će se s ponuditeljem koji ponudi najviši iznos zakupnine, uz ispunjenje uvjeta natječja, i to na rok od 10 godina.

Ponude se šalju na adresu: Ddržavne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb. Ponude će se javno otvarati u prostorijama te tvrtke 10. studenoga 2023. u 13 sati.

Detaljnije na poveznici: https://hr-nekretnine.hr/natjecaji/natjecaj-za-zakup-poslovnih-prostora-p-8-23/
 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.