PRIDRUŽITE SE

Najnovije akvizocije

E.ON Hrvatska akvizicijama širi kapacitete

- Ovim akvizicijama smo osnažili svoje kapacitete za solarna rješenja, ali i složenija energetska rješenja poput energana na biomasu ili kogeneracija te za usluge iz područja energetske učinkovitosti - izjavio je Andreas Rörig.

01.02.2024. 10:24

E.ON Hrvatska kupio je tvrtku za energetsku učinkovitost i nadzor projekata Tomting 2010 i tvrtku specijaliziranu za instalacije, održavanja i upravljanja fotonaponskih (PV) solarnih sustava Green Eight, kojima će proširiti svoje kapacitete za solarna i složenija energetska rješenja. 

Akvizicijom te dvije tvrtke, s kojima je E.ON već godinama poslovao, od sada će djelovati u sklopu E.ON Hrvatska grupe, čime će se osiguratie brža i kvalitetnija energetska tranzicija kupaca, ističu iz te energetske kompanije. 

- Ovim akvizicijama smo osnažili svoje kapacitete za solarna rješenja, ali i složenija energetska rješenja poput energana na biomasu ili kogeneracija te za usluge iz područja energetske učinkovitosti. Svjesni rastućih potreba tržišta, nastavljamo osnaživati naš tim vještinama i sposobnostima kako bismo još brže i kvalitetnije podržavali naše kupce u održivim i učinkovitim energetskim rješenjima prilagođenima njihovim privatnim i poslovnim energetskim potrebama - izjavio je Andreas Rörig, predsjednik Uprave E.ON Hrvatska.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.