PRIDRUŽITE SE

mega investicija

Evo gdje Spar počinje graditi 100 milijuna eura vrijedan logistički centar

Na površini od 410 tisuća četvornih metara gradi se objekt površine veće od 75 tisuća četvornih metara, a ukupni kapaciteti skladišta iznose preko 100 tisuća paleta....

Piše: Hina/m.a.m.
13.09.2022. 13:27

SPAR Hrvatska je u Donjoj Zdenčini započeo izgradnju svog najvećeg logističkoga centra u Hrvatskoj, izvijestili su u utorak iz tog trgovačkog lanca, navodeći kako je investicija u projekt veća od 100 milijuna eura te će u prvoj fazi zapošljavati oko 500 djelatnika.

Na površini od 410 tisuća četvornih metara gradi se objekt površine veće od 75 tisuća četvornih metara, a ukupni kapaciteti skladišta iznose preko 100 tisuća paleta. Kad centar bude izgrađen, što je planirano do kraja 2024. godine, znatno će se unaprijediti i olakšati poslovanje kompanije, navodi se u priopćenju.

"Izgradnja SPAR logističkog centra predstavlja strateški najvažniji projekt za nas u SPAR-u. S obzirom na visinu investicije i brojnost uposlenih vjerujem da je riječ i o trenutno najvećem projektu u Zagrebačkoj županiji i općini Klinča Sela", izjavio je član Uprave SPAR-a Hrvatska Danijel Vidiš.

Načelnik Općine Klinča Sela Miljenko Vučković je kazao kako se zahvaljujući SPAR-ovoj investiciji na području Općine Klinča Sela može govoriti o početku velikog investicijskog ciklusa na tom području.

"Drago nam je da je SPAR prepoznao upravo ovu lokaciju i nas kao partnere za uspješnu realizaciju ovog velikog projekta, čijom realizacijom ćemo uvelike povećati zaposlenost", rekao je Vučković.

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić je istaknuo kako niz godina pozicioniraju županiju kao poželjnu destinaciju za ulaganje, a upravo ovakve investicije znak su da se ide u dobrom smjeru. Zahvalio je investitorima što su prepoznali gospodarski potencijal županije.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.