PRIDRUŽITE SE

demonstracije za poslovne korisnike

Foto - Canon i Kopitehna kupcima približili rješenja za hibridni rad

Canon CEE pokrenuo je projekt u kojemu je prošli tjedan u Varaždinu, u suradnji s akreditiranim zlatnim partnerom Kopitehnom, postojećim i novim kupcima iz pet zemalja regije približio rješenja koja nudi za hibridni rad. Ako ste propustili demonstraciju možete dogovoriti termin na +385 (0)42 200 500 ili [email protected].

Piše: Menadžer.hr/a.t.
09.05.2022. 13:15

Kako kupci ne bi morali sami tražiti gdje je to moguće, rješenja za hibridni rad su im približili Canon CEE i Kopitehna d.o.o. u posebno opremljenom Canon kamionu. Kamion je putovanje započeo u Zagrebu i Varaždinu, a u sljedeća dva mjeseca održat će predstavljanja u Sloveniji, Rumunjskoj, Bugarskoj i Grčkoj.

Canon nudi niz rješenja koja poslovnim kupcima mogu pomoći da bolje organiziraju i uvedu hibridni rad. U kamionu su na praktičnim primjerima demonstrirana rješenja, kako ona pomažu timovima u upravljanju dokumentacijom i informacijama, te kako ostvariti međusobnu suradnju u svrhu najboljeg rezultata.

Današnja radnja mjesta definirana su fleksibilnošću i hibridnim načinom rada, navode iz Kopitehne. S obzirom na to da su poslodavci prepoznali prednosti rada na daljinu i da je rad od kuće sve uobičajeniji, a kompanije prelaze na infrastrukturu i aplikacije usmjerene na oblak (cloud) pohranjivanje, usluge suradnje postale su ključne u privatnom i javnom sektoru, dodaju iz tvrtke.

Canon CEE Hybrid Working Roadshow sadrži preuređeni kamion s poslovnim okruženjem podijeljenim na uredsko i co-working središte, kućno središte, mobilno središte i interno središte za ispis. Canonov koncept četiri središta pokriva različite lokacije za hibridni rad, nudeći najbolja rješenja za upravljanje dokumentima i informacijama bez obzira na mjesto rada.

Stručnjaci Kopitehne vodili su posjetitelje kroz svako središte uz demonstracije radnih scenarija u različitim poslovnim odjelima kao što su HR, računovodstvo, financije i sobe za ispis.

Uredsko i co-working središte osigurava zaposlenicima potpuni uredski doživljaj, omogućava im neometani rad i suradnju u glavnom uredu te kretanje kroz satelitske urede. Za primjer je demonstrirano kako zaposlenici službe za ljudske resurse mogu brzo pristupiti, revidirati i ispisati kritične dokumente te ih podijeliti s kolegama u svim odjelima.

Kućno središte osigurava siguran i učinkovit rad kada zaposlenik nije za svojim uredskim stolom. Da bi i u kućnom uredu bio osiguran pristup podacima i učinkovit rad nužna je laka interakcija s uređajima i digitalnim informacijama putem oblaka. Primjerice, radnik službe za ljudske resurse može pristupiti evidenciji zaposlenika od kuće, obrađivati, potpisivati i slati ugovore. Time rad od kuće postaje dostupniji i učinkovitiji te osigurava istu razinu suradnje i sigurnosti podataka.

Mobilno središte je uredsko proširenje za radnike u pokretu koje koristi mobilnu tehnologiju i prijenosni hardver. Djelatnici iz HR tako se primjerice mogu sastati s novim zaposlenikom izvan ureda te potpisati ugovor, skenirati ga prijenosnim skenerom i poslati kopiju novom zaposleniku dok je spremaju u datoteku novog zaposlenika.

Interno središte za ispis praktično je i pokazuje kako proširiti mogućnosti u profesionalnom ispisu i hibridnom radnom okruženju. Godišnja izvješća, edukativni materijali, marketinški kolaterali i sl. mogu se brzo i u najvećoj kvaliteti ispisati za interne korisnike.

"Bez obzira na vašu lokaciju, bilo u uredu ili na daljinu, Canon podržava produktivnost i radne navike vaše tvrtke s gotovim rješenjima za automatizaciju procesa i ispisivanje", kaže Angelina Vučković, Country Director Canon Croatia & Area Manager B2B Adria. "Drago nam je da ćemo kroz naš kamion za hibridni rad moći našim postojećim i novim kupcima u poslovnoj regiji Adria i susjednim poslovnim regijama pokazati kako im naša rješenja mogu pomoći da svojim centralnim i udaljenim timovima osiguraju maksimalnu podršku za učinkovit i produktivan rad", dodaje Vučković.

Nakon Hrvatske Canon će gostovati u Sloveniji, a zatim u Rumunjskoj, Bugarskoj i Grčkoj gdje je krajem lipnja predviđen i završetak ture. Posjet kamionu omogućen je isključivo poslovnim korisnicima.

Ako ste propustili demonstraciju Canonovih rješenja za jednostavno upravljanje dokumentima, možete kontaktirati odjel prodaje Kopitehne i dogovoriti termin za demonstraciju radnih scenarija u različitim poslovnim odjelima.

Kontakt podaci Kopitehna d.o.o.:

tel. +385 (0)42 200 500

[email protected]

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.