PRIDRUŽITE SE

novi ured

Foto - HAMAG BICRO otvorio novu ispostavu za Varaždinsku županiju

Od danas svi poduzetnici Varaždinske županije, koji žele dobiti informacije, mogu doći u ured i dobiti kvalitetne savjete i informacije, rekao je Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG BICRO-a.

Piše: Andrea Tomurad
08.06.2022. 12:32

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO) u srijedu je, uz predstavljanje programa BOND (Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija), obilježila otvaranje ureda u Varaždinu, odnosno 20-te ispostave HAMAG BICRO-a.

"Svrha otvaranja današnjeg ureda je pružiti kvalitetnu savjetodavnu uslugu poduzetnicima s područja Varaždinske županije. Sve što je vezano za usluge koje pruža HAMAG BICRO moći će dobiti na jednom mjestu, a kvalitetna usluga sigurno će povećati i konkuretnost samih poduzetnika i kompletnog gospodarstva s podružja Varaždinske županije", naveo je na konferenciji za novinare Ante-Janko Bobetko, zamjenik predsjednika Uprave HAMAG BICRO-a.

Dragutin Gložinić, predsjednik Hrvatske županijske komore Varaždin smatra važnim otvaranje ove ispostave zbog trenutnih teškoća s kojima se gospodarstvenici nose, a naveo je i da će blizina HAMAG BICRO-a biti dodatni motiv tvrtkama da uđu u proces digitalne tranzicije bez koje, smatra, neće moći preživjeti.

"Današnjim otvorenjem ureda u Varaždinu valja napomenuti da smo zaokružili priču s 20 županija, odnosno 20 ureda - ciklus otvaranja i decentralizacije HAMAG BICRO-a je završen. Sada svi poduzetnici Varaždinske županije, koji žele dobiti informacije, mogu doći u ured i dobiti kvalitetne savjete i informacije", rekao je Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG BICRO-a.

Vrbanec je napomenuo da poduzetnici mogu dobiti važne informacije o tome kako do novaca kojima se pokreće ili unapređuje njihovo poslovanje. "Svaki poduzetnik na području Varaždinske županije može dobiti kvalitetne informacije - što, koliko i kako", rekao je. Dodao je također da je u ovom trenutku otvoreno nekoliko natječaja Ministarstva gospodarstva koje HAMAG BICRO aktivno provodi, a uz to samostalno za poduzetnike provode razne instrumente, kredite, garancije i sl. 

Uz to, Vrbanec je podsjetio da je kroz HAMAG BICRO, od 2017. godine do danas, potaknuto više od milijardu kuna novih investicija i više od 530 ugovora koje su korisnici konzumirali kroz neku od vrsta usluga HAMAG BICRO-a.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.