PRIDRUŽITE SE

Karat Jewelry

Foto - Hrvatski brend nakita predstavlja Allure kolekciju

Kampanja kojom je predstavljena Modern Femme Fatale ALLURE kolekcija snimljena je u Ikador hotelu na Opatijskoj rivijeri.

Piše: Menadžer.hr
01.07.2022. 10:05

Karat Jewelry i Ivana Mišerić predstavili su kolekciju Modern Femme Fatale ALLURE - spoj 'Old Hollywood' glamura i moderne gradske cure, kako ju opisuju u objavi za medije.

Domaći brend nakita ovom kolekcijom po prvi puta je odao svoj hommage pojmu allure koji se često koristi u modnom svijetu.

Tvrtka je otišla korak dalje, stoji u objavi, pa je priča zaokružena i njihovom femme fatale, dugogodišnjim zaštitnim lice Ivanom Mišerić.

Allure kolekcija nudi nakit optočen cirkonima, odnosno ogrlice, narukvice, naušnice i prstenje koje je "alluring: blistavo, privlačno, sexy, zanimljivo, očaravajuće".

''Inspiracija za kolekciju mi je bila ženska sreća. Naš neodoljiv sjaj iznutra. Pokušala sam ga pretvoriti u nakit. Svi smo puno ulagali u sebe zadnje dvije godine, osjetila sam da je vrijeme za sjajne moćne komade koje ćemo si priuštiti i u uložiti 'na sebe'. Što smo meditirali, meditirali smo, vrijeme je za sjajne ogrlice. Šalu na stranu, kolekcija na koju se čekalo je konačno vani. Moji klijenti često kažu da je Karatov-a kampanja znak za početak ljeta. Ove godine jesmo malčice zakasnili, ali drago mi je što možemo službeno proglasiti ljetnu sezonu otvorenom'', istaknula je dizajnerica brenda Rene Krasnić Velicki.

Kampanja se snimala u Ikador hotelu na  Opatijskoj rivijeri.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.