PRIDRUŽITE SE

Vrijedno priznanje 

Foto - Lošinjski Hotel Bellevue trećim najbolji spa hotel u Europi

Nominirane pobjednike individualno su odabrali najveći stručnjaci wellness industrije te putopisci poznatih publikacija poput The Times, The Telegraph i Conde Nast Traveller.

29.02.2024. 12:06

Lošinjski hotel Bellevue proglašen je trećim najboljim spa hotelom u Europi na prestižnoj dodjeli nagrada The Luxury Spa Edit Awards za najbolja lječilišta, klinike i wellness odmarališta, izvijestili su iz tog hotela. 

Nominirane pobjednike individualno su odabrali najveći stručnjaci wellness industrije te putopisci poznatih publikacija poput The Times, The Telegraph i Conde Nast Traveller, navodi se u priopćenju te dodaje da je Bellevue smješten u neposrednoj blizini uvale Čikat, nudi cjelovit pristup wellnessu, a uključuje privatni vrt, zonu za opuštanje i fitness te prostrane unutarnje i vanjske bazene s morskom vodom. 

Inače, Lošinj Hotels & Villas brand je luksuznih hotela i vila smještenih na Lošinju, koji ima lječilišnu baštinu koja datira još od 19. stoljeća. Posjeduje i upravlja nad nekoliko objekata, uključujući Hotel Bellevue, Boutique Hotel Alhambra i niz luksuznih povijesnih vila kao što su Captain's Villa Rouge, Villa Hortensia, Villa Mirasol i Villa Hygeia, kao i najnovijom Villa Sea Princess Nika. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.