PRIDRUŽITE SE

nova hala

Foto - LTH Castings u Poslovnom parku Međimurje otvorio pogon automobilske industrije

LTH Castings, inače razvojni partner svjetskih proizvođača automobila poput Mercedesa, BMW-a, Audi-a i Volkswagena, otvorio je u Čakovcu modernu proizvodnu halu, objavio je župan Posavec.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
31.05.2022. 14:36

Tvrtka LTH Castings otvorila je u Poslovnom parku Međimurje u Čakovcu modernu proizvodnu halu sa najmodernijom opremom u proizvodnji dijelova za automobilsku industriju, objavio je na svom Facebook profilu Matija Posavec, župan Međimurske županije.

Zapošljavaju više od 300 djelatnika, a proizvodni pogon je na površini od 35 000 kvadrata. LTH Castings spada među najmodernije visokotehnološke tvrtke, te su razvojni partneri svjetskih proizvođača automobila poput Mercedesa, BMW-a, Audi-a, Volkswagena te zajedno sa njima dizajniraju i razvijaju odljevke za nove koncepte vozila, a u posljednje vrijeme, sukladno trendovima, najviše u području električnih vozila. Izgradnjom prvog proizvodnog pogona prije pet godina, do danas su postali jedna od najbrže rastućih tvrtki u Međimurju.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.