PRIDRUŽITE SE

otvorenje

Foto - Mall.hr otvorio fizičku trgovinu u Zagrebu

Prva fizička trgovina internetske trgovine Mall.hr, koja je od proljeća 2022. dio velike e-commerce grupe Allegro Group, otvorena je u Zagrebu.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
25.04.2022. 10:30

Tijekom vikenda otvorena je prva fizička trgovina internetske trgovine Mall.hr, koja je od proljeća 2022. godine dio velike e-commerce grupe Allegro Group, platforme za e-trgovinu namijenjene europskim kupcima i potrošačima.

Internetska trgovina Mall.hr u Hrvatskoj je započela s radom u siječnju 2016. godine kao dio Mall Group kompanije.

Fizička trgovina otvorena je u trgovačkom centru King Cross na Jankomiru u Zagrebu, a u trgovini kupci mogu pronaći proizvode brendova Asus, Bosch, Canon, Deante, DJI, Dyson, Gorenje, Karcher, LEGO, Lenovo, Microsoft, Nescafe Dolce Gusto, Pampers, Philips i sl.

Trgovinu je u subotu otvorila Kristina Šlatka, voditeljica maloprodaje i tima Mall.hr u Zagrebu, a prisustvovali su i Tomaš Punar, regionalni direktor Mall Grupe za jugoistočnu regiju, voditelj internet trgovina Mall.hr u Hrvatskoj i Mimovrste u Sloveniji te Jakub Střeštík, voditelj komercijale u Mall Grupi.

Mall.hr danas je jedna od tri najposjećenije internetske trgovine u Hrvatskoj, a mjesečno ju posjeti više od 1,6 milijuna kupaca.

Tomaš Punar i Jakub Střeštík

 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.