PRIDRUŽITE SE

Tursko ulaganje

Foto - Na projektu Hyatt Regency Zadar bliže se kraju grubi radovi, evo kako to izgleda

Vrijednost investicije iznosi 55 milijuna eura, a investitor, turska Doğuş grupa, potvrđuje da se finalizacija projekta očekuje tijekom 2024. godine. 

28.11.2023. 09:58

Nakon višemjesečnih radova na gradilištu luksuznog hotela Hyatt Regency Zadar u centru grada, danas će biti izlivena i posljednja betonska ploča na povijesni dio budućeg hotelskog kompleksa. čime su završeni svi betonski radovi na novom turističkom objektu, izvijestili su iz Dogus grupe. 

Izgradnja hotela Hyatt Regency Zadar, luksuznog objekta koji bi Zadru trebao donijeti novo turističko ruho, počela je 2022. godine. Vrijednost investicije iznosi 55 milijuna eura, a investitor, turska Doğuş grupa, potvrđuje da se finalizacija projekta očekuje tijekom 2024. godine.  Sada slijedi izgradnja krovišta i postavljanje fasade na zgradi hotela. Paralelno, interijer hotela također poprima svoj oblik kojem prethode postavljanje instalacija i ostali završni radovi.

- Betonski radovi su gotovi i započeli smo s ugradnjom instalacija. Građevinski radovi bit će zaključeni u rujnu 2024. godine, a o datumu otvaranja hotela odlučit ćemo nešto ranije u suradnji s Hyatt International. Iznimno smo zadovoljni s napretkom radova i radujemo se njihovom zaključenju te se nadamo i daljnjoj uspješnoj suradnji svih uključenih strana s obzirom na to da je za realizaciju ovakvog projekta nužan otvoren dijalog između investitora i lokalne zajednice - rekao je Egemen Çam, projektni menadžer. 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.