PRIDRUŽITE SE

Preuzimanje hotela

Foto - Opatijski hotel Miramar s novim vlasnikom započeo sezonu

Taj hotel, s pet objekata i 108 soba, mađarski vlasnik preuzeo je od austrijske grupacije Holleis.

04.03.2024. 11:19

Tvrtka Meszaros-Group mađarskog poduzetnika Lorinca Meszarosa preuzela je od početka ožujka opatijski hotel Miramar, koji je jučer prvim gostima otvorio vrata, a njime upravljaju izvršna direktorica društva Orsolya Szakaly i direktor hotela Andreas Madejski, koji već niz godina radi u upravi Miramara.

Taj hotel, s pet objekata i 108 soba, mađarski vlasnik preuzeo je od austrijske grupacije Holleis. Osoblje hotela čini isključivo lokalno stanovništvo, njih 130, kojima je novi vlasnik dao ugovore na neodređeno vrijeme, besplatno dodatno zdravstveno osiguranje, a omogućio im je i godišnji odmor u srcu sezone te slobodne dane u tjednu kroz cijelu godinu, izvijestili su iz tog hotela. 

 - Neizmjerno se veselimo novoj, uzbudljivoj sezoni u Miramaru, tim više jer obilježavamo 20. obljetnicu kojom postavljamo čvrste temelje za očuvanje naše bogate tradicije i nadaleko poznate kvalitete - poručio je tom prigodom Madejski.

 Inače, Lorinc Meszaros hrvatskoj je javnosti poznat i po velikoj investiciji u Ičićima (Rivas Hotels&Resort) te izgradnji novog stadiona NK Osijeka, a pokrenuo je i niz infrastrukturnih projekata u Hrvatskoj, jačajući lokalnu poljoprivredu i podižući razinu kvalitete turističke ponude.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.