PRIDRUŽITE SE

Zdravstveni turizam

Foto - Otvoren suvremeni dentalni centar na istoku Hrvatske

- Cijela priča krenula je prije 6,5 godina i na tom smo putu okupili fantastičan tim, no nikada se ne bi ostvarila bez potpore naših pacijenata, obitelji i poslovnih partnera – istaknuo je Zoran Dragaš.

05.02.2024. 09:26

Bračni par liječnika dentalne medicine Zoran i Matea Dragaš, uz potporu Adria Dental Groupe, najveće dentalne grupacija u srednjoj i jugoistočnoj Europi s više od 550 zaposlenih, ovih je dana otvorio tehnološki najmoderniji dentalni centar na području Osječko-baranjske županije. 

 Dragaš Dental Centar, dentalni centar u Čepinu otvoren je u okviru Specijalne bolnice Priora, prostire se na 470 četvornih metara i opremljen je najmodernijom tehnologijom, a u njemu radi tim od od 31 djelatnika.

- Svatko tko se bavi stomatologijom mašta o ovakvom trenutku. Cijela priča krenula je prije 6,5 godina i na tom smo putu okupili fantastičan tim, no nikada se ne bi ostvarila bez potpore naših pacijenata, obitelji i poslovnih partnera – istaknuo je vlasnik Dental Dragaš Designa Zoran Dragaš.

Lukić: Županija će intenzivno podupirati zdravstveni turizam

Predsjednik Uprave Adria Dental Group Gordan Muškić najavio je da će nastaviti ulagati u vrhunsku stomatologiju u svim svojim klinikama. Po riječima obnašatelja dužnosti župana Osječko-baranjske županije Mate Lukića, koji je također bio nazočan otvaranju centra, županija će i dalje intenzivno raditi i podupirati razvoj zdravstvenog i dentalnog turizma.

- Tu prije svega mislim na prijevozničke i zrakoplovne linije i svu ostalu infrastrukturu kako bismo i na taj način razvijali gospodarstvo Osječko-baranjske županije- naveo je Lukić.


 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.