PRIDRUŽITE SE

službeno otvorenje

Foto - Ovako izgleda novi hotel vrijedan 50 milijuna eura u Makarskoj

"Vjerujemo da će ovaj hotel povoljno utjecati na turističke rezultate cijele regije i da će mu se gosti rado vraćati”, poručili su investitori.

Piše: Hina
02.07.2022. 08:03

Prvi hotel s pet zvjezdica u Makarskoj i prvi u portfelju domaće hotelske grupacije Aminess hoteli i kampovi "Aminess Khalani Beach" u petak je svečano otvoren, dok je prve goste primio početkom svibnja otkada ima stalnu dobru popunjenost koju očekuje i ubuduće s obzirom na potražnju.

U hotel je uloženo 50 milijuna eura i to je „greenfield” investicija kojom je otvoreno i 200 radnih mjesta, a na osam katova ima 299 luksuznih soba i suiteova, većina s balkonima i pogledom na more, kao i bazene, welness, teretanu, restorane, kongresne dvorane i druge sadržaje.

Kompanija Aminess je preuzela upravljanje nad tim hotelom, koji je u većinskom vlasništvu Auctor grupe, a predsjednica Uprave Aminess Zrinka Bokulić na svečanom otvorenju naglasila je da su ponosni što su u tom greenfield projektu, koji su i dalje rijetki na hrvatskom tržištu, posebice s objektima s više od sto smještajnih jedinica.

"Vjerujemo da će ovaj hotel povoljno utjecati na turističke rezultate cijele regije i da će mu se gosti rado vraćati”, poručila je Bokulić.

Širenje grupacije

Nakon istarskog Novigrada, Krka, Pelješca i Korčule, Aminess hoteli i kampovi ovime su se proširila i na Makarsku rivijeru, te sada u portfelju imaju 13 hotela, četiri kamping resorta s više od 450 mobilnih kućica, te 92 apartmana i 80 vila na obali.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.