PRIDRUŽITE SE

Poslovni projekti

Foto - Prva hrvatska tvornica tapeta otvorila novi poslovni kompleks

 Studijo tapete tržištu su se predstavile personaliziranim tapetama, a među prvima u regiji predstavili su vodootporne tapete. Godine 2022. godine cjelokupan proizvodni proces stavili su pod isti krov i pokrenuli prvu hrvatsku tvornicu zidnih tapeta.

03.11.2023. 12:33

Studijo Boutique Factory, novi poslovni kompleks koji objedinjuje sve faze proizvodnje zidnih tapeta pod istim krovom - od idejnog koncepta, dizajna, razvoja i proizvodnje, otvoren je sinoć u Zagrebu, na križanju Heinzelove i Darwinove ulice.

 Kako ističu iz Studija, riječ je o prvom kompleksu tog tipa na ovim prostorima, koji pruža zaljubljenicima u interijere te predstavnicima industrije dizajna i arhitekture priliku doživjeti autentično iskustvo stvaranja i proizvodnje zidnih tapeta.

- Studijo se razvija i raste nevjerojatnom brzinom. U posljednje tri godine svakodnevno smo morali raditi nove iskorake po pitanju kapaciteta. Nova Studijo adresa (na križanju DHinezelove i Darwinove ulice) predstavlja je još jedan logičan slijed proširenja našeg poslovanja. Imala sam potrebu napraviti jedinstveno mjesto u kojem će naši klijenti iz prve ruke moći vidjeti i doživjeti cjelokupni proces stvaranja tapeta, ući u našu proizvodnju i sudjelovati u kreiranju interijera s potpisom umjetnosti. U isto vrijeme htjela sam svom timu osigurati zavidno iskustvo rada i dozu luksuza koju zaslužuju svakodnevno živjeti. Nadam se da smo u tome i uspjeli - izjavila je Josipa Maras, osnivačica tvrtke Studijo.

 Studijo tapete tržištu su se predstavile personaliziranim tapetama, a među prvima u regiji predstavili su vodootporne tapete. Godine 2022. godine cjelokupan proizvodni proces stavili su pod isti krov i pokrenuli prvu hrvatsku tvornicu zidnih tapeta, a primili su i brojne nagrade za svoj brend. Tako su 2020. godine izabrani za najuspješnije u kategoriji ‘Razvoj ideja i inovacije u poduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi’. Godine 2021. na prestižnom natjecanju Archiproducts Design Award tapeta Maslinik proglašena je najljepšom na svijetu. Godinu dana nakon, tu titulu odnijela je Studijo tapeta Mramorni cvijet koja je i 2023. odlikovana nagradom German Design Award za najbolji svjetski dizajn.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.