PRIDRUŽITE SE

Ulaganje u razvoj

Foto - RALU Logistika izgradila dubokosmrznuto skladište u Rugvici, evo detalja

Kompanija je ujedno pokrenula i zapošljavanje na novih 100 radnih mjesta, a u sljedećih pet godina planira se daljnje povećanje broja zaposlenih.

05.03.2024. 10:09

RALU Logistika, domaći i regionalni 3PL pružatelj integrirane logističke usluge u režimu, dovršio je izgradnju novog dubokosmrznutog skladišta u Rugvici prije predviđenog roka, u što je uloži 15 milijuna eura, izvijestili su iz te tvrtke. 

Radovi na novom skladištu za duboko smrznuti i hlađeni režim započeli su u svibnju 2023. u poslovnoj zoni Dragošička u Rugvici. Izgradnjom novog skladišta, kapaciteti RALU Logistike rasli su za 6.500 novih paletnih mjesta, uz već postojećih 10.000 mjesta. Kompanija je ujedno pokrenula i zapošljavanje na novih 100 radnih mjesta, a u sljedećih pet godina planira se daljnje povećanje broja zaposlenih. Sada ima više od 600 zaposlenika.

- Ove godine RALU slavi 35 godina uspješnog rada tijekom kojih je otvoreno pet distribucijskih centara, a proizvode naših klijenata dostavljamo na 6.500 dostavnih mjesta diljem zemlje. Flota je kontinuirano rasla i danas broji 300 transportnih jedinica s mogućnošću dva režima hlađenja. Važnu obljetnicu obilježavamo završetkom investicijskog ciklusa i otvaranjem novog skladišta što znači da ćemo nadolazeću sezonu dočekati još spremniji - izjavio je Mario Mesaroš, predsjednik Uprave RALU Logistike. Dodao je da s povećanjem kapaciteta skladišta, plan rasta flote uključuje 25 novih tegljača i poluprikolica za međunarodni transport i 10 distribucijskih vozila za dostavu robe po Hrvatskoj.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.