PRIDRUŽITE SE

serijski hiperautomobil

Foto - Rimčeva Nevera dobila prvog hrvatskog kupca

- Danas dijelimo bitan trenutak s Brankom, dok postaje ne samo prvi Hrvat, uz mene osobno, koji posjeduje Neveru, već i ambasador onoga što smo ovdje izgradili - izjavio je Mate Rimac.

20.02.2024. 12:47

Rimac Nevera dobila je svog prvog hrvatskog kupca - neurokirurga koji živi u New Jerseyju Branka Škovrlja, a kako ističu iz Rimac Grupe, to za njih ima posebnu vrijednost, s obzirom na to da su iz garaže prerasli u globalnu tvrtku, ali i dalje zadržali sjedište u Hrvatskoj i hrvatski dizajn i znanje.

Škovrlj je svoj hiperautomobil Rimac Neveru preuzeo putem jednog od Bugatti Rimac prodajnih predstavnika, tvrtke Manhattan Motorcars u New Yorku. Odlučio se za sportsku konfiguraciju Nevere, koja uključuje Predator Black „Fantasy“ završni sloj – s unutrašnjošću od crvene kože.

- Svaka Nevera je posebna priča, san jednog od vlasnika, pri čemu je i svako iskustvo kupca drugačije. Danas dijelimo bitan trenutak s Brankom, dok postaje ne samo prvi Hrvat, uz mene osobno, koji posjeduje Neveru, već i ambasador onoga što smo ovdje izgradili. Obojica ponosno predstavljamo našu domovinu na globalnoj razini - istaknuo je Mate Rimac, osnivač i CEO Rimac Grupe.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.