PRIDRUŽITE SE

Imaju recept za uspjeh

Foto - Slavonska obiteljska tvrtka širi poslovanje u SAD

- Odluka da proširimo naše poslovanje u SAD i opremimo resort u Park Cityju nije samo poslovni korak, već i potvrda da kvaliteta hrvatskoga proizvoda i slavonskoga drva može zadovoljiti i najzahtjevnije svjetske standarde - kaže Stjepan Franjić.

23.02.2024. 10:57

Windor, obiteljska tvrtka sa sjedištem nedaleko od Pleternice koja proizvodi i izvozi prozore, vrata, klizne stijene i fasadne sustave, izvijestila je da će iskoračiti na američko tržište te svojim proizvodima opremiti resort Founders Place u poznatoj skijaškoj destinaciji Park City u Utahu.

Tu tvrtku pokrenuo je poduzetnik Stjepan Franjić prije više od 30 godina, a Windor danas oprema kuće i objekte u Hrvatskoj, Izraelu, Italiji, Švicarskoj, Njemačkoj i Francuskoj. Zapošljavaju više od 50 djelatnika u proizvodnji i prodaji, a većina zaposlenih dolazi iz sela Buka pored grada Pleternice, navode iz te tvrtke.

- Odluka da proširimo naše poslovanje u SAD i opremimo resort u Park Cityju nije samo poslovni korak, već i potvrda da kvaliteta hrvatskoga proizvoda i slavonskoga drva može zadovoljiti i najzahtjevnije svjetske standarde - kaže vlasnik Windora Stjepan Franjić. 

 

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.