PRIDRUŽITE SE

investicija od 67 milijuna kuna

Foto- Službeno otvoren hotel Dalmacija Places u Makarskoj

Hotel odlikuje i poseban industrijski dizajn, otvorenost prostora, a ima 180 soba i 10 apartmana, bazene, restoran i raznoliku gastro i drugu ponudu, poput digitalne knjižnice i prostora za zabavu i druženje s mnogim sadržajima.

Piše: Hina
03.06.2022. 08:34

Hotelska grupacija Valamar ove će godine imati oko 7.200 zaposlenih, slično kao 2019., čime je najveći poslodavac u turizmu, kazao je predsjednik Uprave Valamara Željko Kukurin u četvrtak na otvaranju obnovljenog hotela Dalmacija Places u Makarskoj.

U taj je hotel njihova podrtvrtka Imperial Riviera uložila 67 milijuna kuna.

Hotel Dalmacija drugi je Valamarov hotel pod novim lifestyle brendom Places, kojeg Valamar razvija zadnje tri godine, dok su prvi otvorili lani u Starigradu na Hvaru, i označava ga novi koncept ponude prilagođen novim trendovima u hotelijerstvu i turističke potražnje.

Hotel odlikuje i poseban industrijski dizajn, otvorenost prostora, a ima 180 soba i 10 apartmana, bazene, restoran i raznoliku gastro i drugu ponudu, poput digitalne knjižnice i prostora za zabavu i druženje s mnogim sadržajima.

Od ostalih hotela, taj se pod brendom Places razlikuje po tome što gosti u skladu sa svojim ritmom i željama mogu jesti i piti kada žele, jer je restoran stalno otvoren.

To je i digitalni hotel u kojem gosti koriste digitalne narukvice umjesto ključeva za sobu, kao i za bezgotovisko plaćanje naručenog bilo čega u sklopu hotela, a račune podmiruju pri odlasku. I sve hotelske operacije su digitalizirane i u skladu s ekološkim i održivim načelima, a tu je i superbrzi internet, ponuda smart TV-a i druga moderna tehnologija.

Hotel je trenutno pun, od 15. svibnja je otvoren za goste, a sada su u oko polovice soba tenisačice na međunarodnom teniskom WTA turniru, dok za ostatak sezone također očekuju dobre rezultate i imaju dosta rezervacija, kazala je direktorica hotela Marija Grubišić.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.