PRIDRUŽITE SE

priopćenje za medije

Foto - Studenac otvorio prvu prodavaonicu u Slavoniji

Maloprodajni lanac s najvećim brojem prodavaonica u Hrvatskoj otvaranjem prodavaonice u Novskoj širi svoju mrežu i na slavonsko tržište.

Piše: Menadžer.hr
01.08.2022. 12:21

Studenac, vodeći maloprodajni lanac prema broju prodavaonica u Hrvatskoj, potkraj srpnja otvorio je vrata svoje prve prodavaonice u Slavoniji.

Za lokaciju prve slavonske trgovine odabrao je upravo 'vrata Slavonije', Novsku, na adresi Ulica kralja Tomislava 42.

Otvaranju je prisustvovala i Marija Kušmiš, gradonačelnica Novske.

Nakon Novske, Studenac planira otvaranje prodavaonica i u drugim krajevima Slavonije, počevši s Pleternicom. Osim nove kvalitetne ponude za kupce, dolazak Studenca na područje Slavonije kreira i nova radna mjesta.

U današnje vrijeme inflacije, Studenac kupcima nudi dodatne pogodnosti i uštede, posebice putem programa vjernosti mobilne aplikacije Moj Studenac i Cool kartice. Korisnici aplikacije prikupljene bodove mogu razmijeniti za omiljene proizvode ili za popust od 10 posto na ukupnu košaricu, a tijekom kolovoza ostvaruju 7 posto popusta na svaku kupnju. 

Od strateški važne 2018. godine Studenac snažno raste i razvija se te je danas jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj s više od 1000 prodavaonica i više od 5500 zaposlenika. Kompanija nastavlja s poslovnom strategijom rasta kako uvođenjem novih inovativnih projekata i aktivnosti tako i unaprjeđivanjem postojećih s ciljem da do kraja godine dosegnu pro forma prihode od 500 milijuna eura i uđu u top šest maloprodajnih lanaca. 

Studenac otvorio prodavaonicu u NovskojMarija Kušmiš, gradonačelnica Novske

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.