PRIDRUŽITE SE

objava za medije

Foto - Tokić otvorio novu modernu poslovnicu u Zaboku

Tokić je u Zaboku svečano otvorio novu modernu poslovnicu na 1.300 četvronih metara u kojem je dostupan asortiman za održavanje vozila, profesionalni i hobi alati te dodatna oprema, gospodarski program i tim prodajnih savjetnika.

Piše: Menadžer.hr/a.t.
13.05.2022. 08:22

Tokić je na vratima Zagorja svečano otvorio poslovnicu koja se proteže na 1.300 četvornih metara i nadmašuje dosadašnje iskustvo aftermarket poslovanja u Hrvatskoj, stoji u priopćenju za medije.

Novi prostor, kako navode iz Tokića, nadilazi očekivanja posjetitelja, ne samo veličinom, već i raspoloživošću cjelokupnog asortimana s kojim je Tokić u regiju doveo servisno-alatnu destinaciju zanimljivu svakom profesionalnom, pa i hobi majstoru.

"Nova poslovnica je servisima u regiji, ali i svakom privatnom kupcu u potrebi za alatom i opremom, naravno i dijelovima, donijela standard kakav zaslužuje jedna od nerazvijenih gospodarskih zona u Hrvatskoj. Na prometnom izlazu s autoceste Zagreb-Krapina, u poslovnoj zoni pred Zabokom, dobro vidljiv iz dvorca Gjalski i čitavog kraja, Tokić je sada i ovdje uvijek svima usput i lako dostupan", istaknuo je Ivan Šantorić, član uprave Tokić Grupe.

Tokić Grupa vodeći je regionalni distributer dijelova, guma, alata, dodatne i profesionalne servisne opreme s ponudom od preko 300 najpoznatijih svjetskih brendova za sve vrste osobnih i teretnih vozila, s programima za motocikle, poljoprivredu i industrijski asortiman. Cjelovita ponuda zastupljena je s više od 300 tisuća proizvoda među kojima su i privatne robne marke, a raspoloživa je kroz više od 140 poslovnica diljem Hrvatske, te kroz tvrtku Bartog s 40 poslovnica u Sloveniji. Izvozi u 14 zemalja Europe, a pored toga Tokić Grupa upravlja i servisnom mrežom na 60 adresa te vlastitim edukacijskim centrom TEC.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.