PRIDRUŽITE SE

Promocija Hrvatske

Foto - U njemačkom Europa Parku uskoro u funkciji 'Voltron Nevera powered by Rimac'

- Za mene je čast što će najveći njemački tematski park moći ne samo pokazati naše inovacije, već i predstaviti bogatu hrvatsku povijest i kulturu - poručio je Mate Rimac.

31.01.2024. 10:24

Njemački zabavni park Europa Park predstavio je vlak za svoj 14. roller coaster, Voltron Nevera powered by Rimac, koji bi trebao biti otvoren ove godine u novoj zoni unutar tog parka s temom Hrvatske.

 Voltron Nevera bit će najduži europski tobogan, s više spustova na visini od 1385 metara, dok će vožnja pod kutom od 105 stupnjeva biti najstrmija na svijetu. Tijekom vožnje posjetitelji će biti uronjeni u eksperimente s električnom energijom izumitelja i inženjera Nikole Tesle, naveli su iz tog zabavnog parka u svojoj objavi na Instagramu.

Novi roller coaster nosi ime Mate Rimca, osnivača i direktora tvrtke Rimac Automobili, kao i po njegovom električnom sportskom automobilu Rimac Nevera. - Ovdje se susreću vizionari i vrhunski inženjeri, koji nastoje biti najbolji u svom području. Za mene je čast što će najveći njemački tematski park moći ne samo pokazati naše inovacije, već i predstaviti bogatu hrvatsku povijest i kulturu - poručio je Rimac.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.