PRIDRUŽITE SE

UGP Caffe

Foto - Udruga Glas poduzetnika otvorila novo mjesto za networking

UGP Caffe je, među ostalim, mjesto networkinga, budućih edukacija, radionica i sl., a u svrhu osiguravanja što povoljnijeg ekosustava za poslovanje.

Piše: Andrea Tomurad/Foto: Martina Cvek
15.04.2022. 08:16

Udruga Glas poduzetnika, trenutno najveća i najbrojnija udruga poduzetnika u RH, u četvrtak 14. travnja održala je svečano otvorenje UGP Caffe-a u Zagrebu.

U UGP Caffe-u posjetitelji mogu popiti kavu, ali je također, kako ističu iz udruge, mjesto networkinga, budućih edukacija, radionica i sl., a u svrhu osiguravanja što povoljnijeg ekosustava za poslovanje. Prvo predavanje u caffeu za članove UGP-a, o solarnim panelima i uštedama za tvrtke i kućanstva, održava se već danas.

Otvaranje caffe-a dio je inicijative udruge za povezivanje mikro, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika i svih u privatnom sektoru s ciljem da poduzetnici konkretnim prijedlozima ubrzaju ekonomski oporavak države u svrhu izgradnje zdravih temelja za Hrvatsku, kako iz udruge navode. 

Predsjednik UGP-a Hrvoje Bujas pozdravio je okupljene i izrazio zadovoljstvo otvorenjem caffe-a koji je korak naprijed prema dugoročnim ciljevima udruge, odnosno stvaranju pozitivne percepcije poduzetnika i poduzetništva u društvu, razvijanje poduzetničkog načina razmišljanja i proaktivne poduzetničke kulture.

Bujas je inače jedan od troje osnivača i partnera u Pravi Klik d.o.o. i Siguran Klik d.o.o., tvrtkama koje stoje iza CrnoJaje.hr, GoHome – tražilice i Osiguraj.me. Također je i suosnivač CISEx-a (Udruge hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera).

Na otvorenju je bila prisutna i Kristina Ercegović, članica Nadzornog odbora udruge Glas poduzetnika. Ercegović je vlasnica tvrtke Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i savjetuje male poduzetnike te vodi portal i edukacije Žene i novac.

Među ostalima okupljenima bili su vlasnik i direktor tvrtke Bačelić d.o.o. Danko Bačelić, osnivač i direktor tvrtke H2 Komunikacije d.o.o. Ratko Čoporda, izvršna direktorica poslovne unije Hrvatske BIZMIX Maja Ilčić, predsjednica BIZMIX-a i vlasnica Eventum Spectaculuma Iva Loparić Kontek i drugi.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.