PRIDRUŽITE SE

Pripravnici pozor! 

Franck ponovno kreće s programom za diplomce

Kroz Franckov program prošli su mnogi mladi talenti iz područja poput ekonomije, marketinga, prehrambene tehnologije, financija i nabave, a neki su već i napredovali unutar kompanije.

27.02.2024. 09:47

Franck StartUp, program tvrtke Franck namijenjen mladima koji su nedavno diplomirali i traže priliku za stjecanje radnog iskustva, kreće petu godinu zaredom s  novim krugom prijava, i to 10. ožujka. 

Program traje godinu dana, tijekom kojih će polaznici imati priliku raditi uz stručnu mentorsku podršku i konkurentnu mjesečnu naknadu. Nakon završetka programa, postoji mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme, navode iz domaćeg proizvođača kave. Traže kandidate za poziciju pripravnika u analitici prodaje i pripravnika u odjelu održavanja i investicija. Kao preduvjet za prijavu, kandidati moraju imati završen preddiplomski ili diplomski studij iz područja ekonomije ili strojarstva, smjer industrijsko ili proizvodno inženjerstvo.

Kako ističu iz Francka, kroz taj program Franck je dosad pružio priliku mnogim mladim talentima iz različitih područja poput ekonomije, marketinga, prehrambene tehnologije, financija i nabave, a neki su već napredovali unutar kompanije preuzimajući veće odgovornosti unutar svojih odjela i sektora.

Primajte novosti

Prijavite se na newsletter, primajte novosti i budite u toku s novostima i pričama iz svijeta biznisa i poduzetništva.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo kolačiće.

- Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

- Više o Kolačićima pročitajte ovdje.

- Google Maps

- Facebook

- Instagram

- YouTube

Saznajte više.

- Google Analytics

- Google Tag Manager

- Google AdSense

Saznajte više.